Om Vinobele

Vinobele Wine Agency är en personlig, kvalitetsmedveten och aktiv importör av Fine Wines. Vi har valt att arbeta enbart med kvalitetsprodukter inom olika prisklasser från ett fåtal väl utvalda producenter från hela världen.

På Vinobele arbetar vi målmedvetet med att lansera vårt produktsortiment hos Sveriges viktigaste försäljningskanal, Systembolaget. Dessutom är vi representerade på ett 50-tal av Sveriges absolut främsta restauranger.

Ann Bergenhem har varit verksam i företaget sedan 1995 och tog 1999 över företaget. Sedan dess är Vinobele ett renodlat familjeföretag, helägt av Ann Bergenhem med familj.

Vår målsättning är att Vinobele skall fortsätta att växa och utvecklas inom varje marknadsområde utan att vi för den skull behöver ge avkall på det personliga arbetssätt som alltid varit ett kännetecken i vårt samarbete med producenter och kunder.

Vi är idag baserade i Göteborg med en filial i Stockholm, men distribuerar vin över hela Sverige. Vårt utbud omfattar idag cirka 150 vinsorter. Vi ställer ut på olika mässor och ordnar provningar runt om i landet. Se vår eventskalender för nästa provning. Hoppas vi ses snart.

Vinobele Wine Agency